logo
×CONTACT INFO

  +40 747 223 662

  Strada Bibescu Vodă, nr. 2, Ploiești, România

Program showroom:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 14:00
Dumincă: Închis

X

Există 0 articole în coșul tău.


Subtotal:

0 Lei

BLOG

Poți circula cu bicicleta electrică pe ploaie?

Majoritatea bicicletelor electrice nu v-or avea probleme pe o ploaie simplă, cu o ploaie torențială este destul de diferit. Înainte sa te aventurezi pe o ploaie torentială verifică ca bicicleta ta sa fie cu standardul de protecție împotriva apei IPX5


Citeste articolul

Avantajele unei biciclete electrice

Bicicliștii pot atinge viteze de patru ori mai mari decât pietonii în timp ce folosesc de cinci ori mai puțină energie. Într-un fel, bicicleta oferă oamenilor aripi. Bicicletele electrice pot mări eficiența în această situație; vă permit să ajungeți mai repede la destinație și să renunțați la mașini sau transportul public, în favoarea unei soluții de navetă mai rapidă, economică si ecologică.


Citeste articolul

Sfaturi utile pentru achiziționarea unei biciclete electrice

Știm cu toții că trecerea de la o bicicletă conventională la o bicicletă electrică necesită destul de multe cunoștiințe despre acestea, și mulți oameni își achiziționează una ajungând să regrete unele aspecte neștiute despre bicicleta electrică. În acest articol doresc sa ilustrez aspectele pe care sa le considerați atunci când doriți să cumpărați o bicicletă electrică


Citeste articolul

CUM SA ITI ALEGI CORECT DIMENSIUNEA CADRULUI BICICLETEI

Ciclismul este cea mai populara activitate in aer liber, si fiecare dintre noi a avut cateva biciclete de-a lungul timpului.  Atunci cand achizitionati o bicicleta, este important sa alegeti masura corecta a cadrului.


Citeste articolul

Ghid pentru alegerea bicicletelor pentru copii

Masurarea partii interioare a piciorului (a se vedea foto) este modul cel mai practic si totodata primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a alege dimensiunea bicicletei.


Citeste articolul