logo
×CONTACT INFO

  +40 747 223 662

  Strada Bibescu Vodă, nr. 2, Ploiești, România

Program showroom:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 14:00
Dumincă: Închis

X

Există 0 articole în coșul tău.


Subtotal:

0 Lei

POLITICA DE RETUR TOMAS BICICLETE SHOP S.R.L.

Potrivit legislației în vigoare, politica de retur este aplicabilă exclusiv Consumatorilor.

Dreptul de retragere

Potrivit prevederilor Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege, Consumatorii beneficiază de o perioadă de 14 zile, de la momentul primirii produselor, pentru a returna produsele comandate, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât:

Pentru evitarea oricărui dubiu, menționăm că dreptul de retragere este aplicabil exclusiv comenzilor plasate și finalizate on-line, pe Site, de către Consumatori. Astfel, dreptul de retragere nu este aplicabil Produselor rezervate on-line de către Consumator, pentru care acesta a selectat opțiunea ”Ridicare din magazin” și care sunt achitate și ridicate din magazinul TOMAS BICICLETE SHOP. În acest din urmă caz, Consumatorul are posibilitatea verificării produsului rezervat on-line.

Etapele procedurii de retur
În cazul în care Consumatorul dorește să returneze produsele comandate de pe Site, este necesară parcurgerea următoarelor etape:

BUNURI/SERVICII pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere / retur produsele și serviciile menționate la articolul 16 din Ordonanța de urgență 34/2004 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
Cu titlu de exemplu, potrivit legislației aplicabile, TOMAS BICICLETE SHOP nu va accepta retururi la:

Condiții de retur

Restituirea prețului Produsului returnat si costul livrarii

În situația în care un Consumator a efectuat procedura de retur, conform condițiilor indicate mai sus, acesta va primi contravaloarea produselor returnate și a taxei de transport standard aferente livrării produselor, într-un termen de 14 zile de la data primirii de către TOMAS BICICLETE SHOP a formularului de retur / a declarației de retur de la Consumator, cu condiția returnării Produselor în cauză, în contul indicat de Consumator în fomularul de retur, sau în contul său bancar, în cazul în care acesta a efectuat plata prețului cu cardul bancar.